Ajankohtaista‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Untitled Post

lähettänyt Leirisiskot Salo 18.2.2016 klo 4.26   [ 18.2.2016 klo 4.30 päivitetty ]

TAMMILEIRI XVI LIESKA SAUVON AHTELASSA


Tammileiri on Lounais-Suomen Partiopiirin sudenpentujen ja seikkailijoiden piirileiri. Leirejä järjestetään joka kolmas vuosi, jolloin jokaisella sudenpennulla on mahdollisuus osallistua leirille yhden kerran. Ensimmäinen Tammileiri järjestettiin jo vuonna 1967. Vuoden 2016 Tammileiri tulee olemaan järjestyksessä jo kuudestoista. Vuoden 2016 Tammileiri järjestetään perinteikkäässä Sauvon Ahtelassa. Vuoden 2016 Tammileirin nimi on Lieska, piirin muiden tuli ja nuotioaiheisten leirinimien vuoksi. Leirin pituus on neljä päivää. Leirin aikana osallistujille on luvassa monenlaista partiotoimintaa, sillä Ahtelan leirikeskuksessa on loistavat mahdollisuudet ylläpitää ja kehittää partiotaitoja maastossa.

Leirisiskojen sudenpenut ja seikkailijat lähtevät ensi kesänä Lounais-Suomen Partiopiirin järjestämälle Tammileirille. Leirille odotetaan n. 3000 sudenpentua ja seikkailijaa. Sauvon Ahtelassa järjestetään talkoovoimin rakennusleiri 7-8.6.2016, ja varsinainen leiri leireillään 9-12.6.2016.

Leiri on suunnattu sudenpennuille ja seikkailijoille johtajineen, mutta myös nuoremmat lapset ovat tervetulleita leireilemään perheleiriin.

Leirille lähdetään 9.6.2016 yhteiskuljetuksella, mutta poistuminen leiriltä tapahtuu omilla kyydeillä.

Leirillä asustellaan teltoissa useamman lippukunnan muodastamissa alaleireissä. Leiripäivät koostuvat mm. avajaisista, toimintapisteistä, uimisesta ja koko leiri huipentuu yhteisiin päättäjäisiin, joihin on myös perheet ovat tervetulleita.

Lomakkeella voi myös tilata leirimukin. Teräksinen Tammileiri XVI logolla varustettu muki ei sisälly leirimaksuun. Mukin hinta on 12€ ja se laskutetaan leirimaksun yhteydessä.

Leirisiskojen Tammileiri yhteyshenkilönä toimii Heidi Vahtera heidi.vahtera@salo.fi, Mahdolliset kysymykset leiriä koskien voi esittää hänelle.

Lähde sinäkin mukaan Lieska-leirille. Leirin ilmoittautumisaika on 25.1-6.3.2016. Lerille ilmoittaudutaan partion jäsenrekisterijärjestelmä Kuksan kautta PartioID-tunuksella. Alle 18- vuotiaan ilmoittautumisen tekee leiriläisen huoltaja omalla huoltajan PartioID-tunnuksella.

Myös ei-partiolaiset, perheleirille tulevat lapset ja partioon tutustujat ilmoittautuvat Tammileirin nettisivuilta löytyvän Kuksa- ilmoittautumislinkin kautta. Aloitussivulta valitaan lomake, joka ei vaadi sisäänkirjatumista, eikä PartioID:tä

Leirin ilmoittautumislinkki löytyy Tammileirin nettisivulta osoitteesta: http://tammileiri.fi/ilmoittautuminen/

Jos omat tai huoltajan Kuksa-tunnukset ovat hukassa tai muuten tarvitset kirjautumisessa apua otathan yhteyttä HYVISSÄ AJOIN ennen viimeistä ilmoittautumispäivää lippukuntamme jäsenrekisterihoitaja Reetta Laaksoseen reetta.laaksonen78@gmail.com

TOIVOTTAVASTI SAADAA ISO ILOINEN RYHMÄ LEIRISISKOJA LÄHTEMÄÄN ENSI KESÄNÄ LEIREILEMÄÄN SAUVON AHTELAAN 

Comments