LIPPUKUNNAN YHTEISIÄ TAPAHTUMIA JOULUN ALLA

lähettänyt Leirisiskot Salo 17.11.2016 klo 6.52

Su 27.11. Salon joulukadunavajaiset klo 16.00. Partiolaiset osallistuvat kulkueeseen. Kokoontuminen Uskelan koulun Kavilankadun yksikön (ent. Keskustan koulu) pihalla klo 15.30. Tonttulakki päähän, partiohuivi kaulaan ja käteen lyhty. Kulkueen jälkeen glögit ja piparit srk-talon pihalla.

Leirisiskot ja Salon Leiriveikot paketoivat joulun alla Citymarketissa. Tämä palvelutempaus tehdään yhdessä Salon SPR:n kanssa. Partiolaisten paketointivuorot ovat pääsääntöisesti viikonloppuisin. Kaikkien partiolaisten ja vanhempien toivotaan ottavan ainakin yksi paketointivuoro. Paketoinnista selviää, vaikka ei olisikaan paljon kokemusta paketoinnista. Paketoinnin tuotto tulee lippukunnille. Oman vuorosi voit varata www.leiriveikot.com -> linkkejä -> CM-paketointivuorolistat2013.

Ti 6.12. klo 10.00 itsenäisyyspäivän kirkko Uskelan kirkossa. Kaikki partiolaiset ja perheet sankoin joukon mukaan. Partioasu.

Su 18.12. klo 18.00 partiolaisten kauneimmat joululaulut Uskelan kirkossa. Kaikki partiolaiset, perheet ja ystävät tervetuloa mukaan. Kirkkoon tuodaan myös Betlehemin rauhantuli. (http://betleheminrauhantuli.blogspot.fi/) Halutessasi voit ottaa tulen omaan lyhtyysi.

Tammikuussa viikkotoiminta alkaa viikolla 2. Tammikuussa on myös tulossa koko lippukunnan yhteinen tapahtuma Allinpäivä 31.1.


Joulukulkue Salon joulukadun avajaisissa

lähettänyt Leirisiskot Salo 11.11.2016 klo 6.07

JOULUINEN TERVEHDYS SALON ALUEEN PARTIOLAINEN!
Salon joulukadun avajaiset ovat jo tuotapikaa ja meidän on aika valmistautua näyttävään joulukulkueeseen. 
Kokoonnumme vanhaan malliin Uskelan koulun (ent. Keskustankoulu) parkkipaikalla sunnuntaina 27.11 klo 15.30 ja liitymme siitä joulukulkueeseen ja kuljemme kohti toria. Kulkueen jälkeen glögitarjoilu Salon seurakuntatalon sisäpihalla.

Partiohuivi kaulaan, tonttulakki päähän ja lyhty matkaan ja aloittamaan joulunaikaa yhdessä isolla porukalla!Uusien partiolaisten ilmoittautuminen

lähettänyt Leirisiskot Salo 9.8.2016 klo 4.23

Kesää on vielä jäljellä, mutta on aika suunnata katseet syksyyn ja uuden partiovuoden käynnistämiseen. Jälleen on eri ikäkausissa suunnitteilla monenmoista mukavaa yhdessä tekemistä.
Mukaan lippukunnan toimitaan pääset saapumalla ke 17.8.2016 klo 17:30-18:30 Salon seurakuntatalolle, osoitteessa Torikatu 6. Tällöin on uusien partiolaisten ilmoittautuminen.
Nykyiset lippukuntalaiset jatkavat normaalisti toimintaansa omissa tutuissa ryhmissään =)

Untitled Post

lähettänyt Leirisiskot Salo 18.2.2016 klo 4.26   [ 18.2.2016 klo 4.30 päivitetty ]

TAMMILEIRI XVI LIESKA SAUVON AHTELASSA


Tammileiri on Lounais-Suomen Partiopiirin sudenpentujen ja seikkailijoiden piirileiri. Leirejä järjestetään joka kolmas vuosi, jolloin jokaisella sudenpennulla on mahdollisuus osallistua leirille yhden kerran. Ensimmäinen Tammileiri järjestettiin jo vuonna 1967. Vuoden 2016 Tammileiri tulee olemaan järjestyksessä jo kuudestoista. Vuoden 2016 Tammileiri järjestetään perinteikkäässä Sauvon Ahtelassa. Vuoden 2016 Tammileirin nimi on Lieska, piirin muiden tuli ja nuotioaiheisten leirinimien vuoksi. Leirin pituus on neljä päivää. Leirin aikana osallistujille on luvassa monenlaista partiotoimintaa, sillä Ahtelan leirikeskuksessa on loistavat mahdollisuudet ylläpitää ja kehittää partiotaitoja maastossa.

Leirisiskojen sudenpenut ja seikkailijat lähtevät ensi kesänä Lounais-Suomen Partiopiirin järjestämälle Tammileirille. Leirille odotetaan n. 3000 sudenpentua ja seikkailijaa. Sauvon Ahtelassa järjestetään talkoovoimin rakennusleiri 7-8.6.2016, ja varsinainen leiri leireillään 9-12.6.2016.

Leiri on suunnattu sudenpennuille ja seikkailijoille johtajineen, mutta myös nuoremmat lapset ovat tervetulleita leireilemään perheleiriin.

Leirille lähdetään 9.6.2016 yhteiskuljetuksella, mutta poistuminen leiriltä tapahtuu omilla kyydeillä.

Leirillä asustellaan teltoissa useamman lippukunnan muodastamissa alaleireissä. Leiripäivät koostuvat mm. avajaisista, toimintapisteistä, uimisesta ja koko leiri huipentuu yhteisiin päättäjäisiin, joihin on myös perheet ovat tervetulleita.

Lomakkeella voi myös tilata leirimukin. Teräksinen Tammileiri XVI logolla varustettu muki ei sisälly leirimaksuun. Mukin hinta on 12€ ja se laskutetaan leirimaksun yhteydessä.

Leirisiskojen Tammileiri yhteyshenkilönä toimii Heidi Vahtera heidi.vahtera@salo.fi, Mahdolliset kysymykset leiriä koskien voi esittää hänelle.

Lähde sinäkin mukaan Lieska-leirille. Leirin ilmoittautumisaika on 25.1-6.3.2016. Lerille ilmoittaudutaan partion jäsenrekisterijärjestelmä Kuksan kautta PartioID-tunuksella. Alle 18- vuotiaan ilmoittautumisen tekee leiriläisen huoltaja omalla huoltajan PartioID-tunnuksella.

Myös ei-partiolaiset, perheleirille tulevat lapset ja partioon tutustujat ilmoittautuvat Tammileirin nettisivuilta löytyvän Kuksa- ilmoittautumislinkin kautta. Aloitussivulta valitaan lomake, joka ei vaadi sisäänkirjatumista, eikä PartioID:tä

Leirin ilmoittautumislinkki löytyy Tammileirin nettisivulta osoitteesta: http://tammileiri.fi/ilmoittautuminen/

Jos omat tai huoltajan Kuksa-tunnukset ovat hukassa tai muuten tarvitset kirjautumisessa apua otathan yhteyttä HYVISSÄ AJOIN ennen viimeistä ilmoittautumispäivää lippukuntamme jäsenrekisterihoitaja Reetta Laaksoseen reetta.laaksonen78@gmail.com

TOIVOTTAVASTI SAADAA ISO ILOINEN RYHMÄ LEIRISISKOJA LÄHTEMÄÄN ENSI KESÄNÄ LEIREILEMÄÄN SAUVON AHTELAAN 

KV-ilta 28.10.

lähettänyt Leirisiskot Salo 21.10.2015 klo 13.30


NAVAJO sudenpentu- ja seikkailijariehan tunnelmia

lähettänyt Leirisiskot Salo 21.10.2015 klo 13.24   [ 21.10.2015 klo 13.24 päivitetty ]


Sunnuntaiaamuna 4.10. täpötäysi bussi kuljetti meitä kohti tuntematonta. Monelle meistä oli kyseessä ensimmäinen aluerieha, ensimmäinen kerta Kiskossa ja ainakin ensimmäinen kerta Navajo-intiaanien parissa.

Navajoita uhkasi kauhea SE, jonka nimeä ei voinut ääneen sanoa. Päivän aikana n. viiden hengen sudari- ja seikkailijaporukat tekivät erilaisia tehtäviä, joilla jäljitettiin tai karkotettiin SITÄ.

Sudenpennut muun muassa tunnistivat eläinten jälkiä, tasapainoilivat taitoradalla ja ampuivat jousipyssyllä. Seikkailijat tekivät päivän aikana intiaaniaiheisen taitomerkin ja mm. tekivät itselleen jousipyssyt.

Rastien jälkeen saimme herkullista lihasoppaa ja jälkiruuaksi itseleivottua pullaa. Yhteistä päätöstä odotellessa aaluette-huudot kuuluivat varmasti Salon torille saakka! Ennen bussien tuloa saimme nähdä SEN, joka Navajo-heimoa uhkasi, ja SE osoittautuikin ihan kiltiksi pojaksi!

 Navajo terveisin, Tarja

Siskojen alkajaistapahtuman tunnelmia Vuohensaaresta 25.8.

lähettänyt Leirisiskot Salo 14.9.2015 klo 4.26

Kesäisen lämpimänä tiistaina saimme taas aloittaa Leirisiskojen uuden toimintakauden. Oli tätä jo odotettukin!

Kokoonnuimme Vuohensaaressa tanssilavan luona, jossa suoritettiin johtajiston naamojen esittely niin vanhoille kuin uusillekin siskoille ja heidän vanhemmilleen. Tämän jälkeen kokoonnuimme omiin ryhmiin katsomaan, minkälaisilla porukoilla tänä syksynä koloilla kokoonnutaan.

Alkumenojen jälkeen kaikki pääsivät kiertämään rastiradan, jonka teemana oli partiovuosi. Saimme pienen kertauksen siitä, mitä kaikkea yhteistä toimintaa Leirisiskoilla vuoden mittaan on. Aivonystyröitä testattiin partioaiheisilla kysymyksillä, jotka osoittautuivat yllättävän kinkkisiksi. Milloin lippukuntamme onkaan perustettu? Ja kuulummeko Varsinais-Suomen partiopiiriin? Vai oliko se nykyään joku ihan muu...

Leirisiskomaiseen tapaan lopuksi juotiin mehua ja syötiin pullaa, nam. :) Sisaruspiiriin kokoontui huimat 60 siskoa ja siskojen vanhempaa. Tästä on hyvä jatkaa!

Tarja

Leirisiskot ry:n syyskauden aloitustapahtuma

lähettänyt Leirisiskot Salo 12.8.2015 klo 6.19   [ 12.8.2015 klo 7.20 päivitetty ]

SYYSKAUDEN ALOITUS VUOHENSAARESSA       25.8.2015

 

Tervetuloa Leirisiskojen kaikkien ikäkausien yhteiseen syyskauden aloitukseen Vuohensaareen tiistaina 25.8. klo 18-19. Kokoontuminen tanssilavan luona.

 

Illan teemana on partiovuosi ja sen eri tapahtumat. Nuorimmat leirisiskot (erityisesti sudenpennut) toivotetaan tervetulleiksi yhdessä huoltajan kanssa tutustumaan partiovuoden kulkuun.

 

Oma muki mukaan!

Uusien partiolaisten ilmoittautuminen

lähettänyt Leirisiskot Salo 6.8.2015 klo 10.11

Leirisiskot ry tiedottaa:

Uusien Leirisiskojen ilmoittautuminen toimintaan mukaan tapahtuu ti 18.8.2015 klo 17:30-18:30 Salon seurakuntatalon Sudenkolossa osoitteessa Torikatu 6. Tervetuloa!

Partioparaati 3.5.

lähettänyt Leirisiskot Salo 4.5.2015 klo 7.48   [ 4.5.2015 klo 7.51 päivitetty ]

Siskot osallistuivat sunnuntaina 3.5. Lounais-Suomen partiopiirin perinteiseen kevätmarssiin Turussa. Sää paraatipäivänä oli marssijoiden helpotukseksi aurinkoinen ja partiolaisia oli kerääntynyt Turun tuomiokirkolle lähemmäs 4000. Paraatipaikalle tuomiokirkon portaille II luokan mannerheimsolkea vastaanottamaan sai tänä vuonna kiivetä siskoista Nurmen Amanda ja Salmisen Veera. Tänä vuonna siskot ja veikot marssivat yhdessä muiden Salon alueen lippukuntien kanssa oman tuki ry:mme lahjoittamien upouusien bassorumpujen tahdissa. Ensi vuonna palaillaan taas paraatin merkkeihin toivottavasti mahdollisimman suurella ja innokkaalla osallistujamäärällä!  
Kuvat Lounais-Suomen partiopiirin kuvapankista


1-10 of 15