Lippukunnassamme jär
jestetään toimintaa kaikille ikäkausille. Jokainen ikäkausi jakaantuu pienempiin ryhmiin, jotka kokoontuvat viikoittain kololle omiin kokouksiinsa. Ryhmät voivat tämän lisäksi järjestää omia retkiä ja osallistua piirin tapahtumiin.

Pysy kärryillä lippukunnan tapahtumista seuraamalla ajankohtaisia uutisia ohesta

Ajankohtaiset uutiset

 • LIPPUKUNNAN YHTEISIÄ TAPAHTUMIA JOULUN ALLA
  Su 27.11. Salon joulukadunavajaiset klo 16.00. Partiolaiset osallistuvat kulkueeseen. Kokoontuminen Uskelan koulun Kavilankadun yksikön (ent. Keskustan koulu) pihalla klo 15.30. Tonttulakki päähän, partiohuivi kaulaan ja käteen lyhty. Kulkueen jälkeen glögit ja piparit srk-talon pihalla.

  Leirisiskot ja Salon Leiriveikot paketoivat joulun alla Citymarketissa. Tämä palvelutempaus tehdään yhdessä Salon SPR:n kanssa. Partiolaisten paketointivuorot ovat pääsääntöisesti viikonloppuisin. Kaikkien partiolaisten ja vanhempien toivotaan ottavan ainakin yksi paketointivuoro. Paketoinnista selviää, vaikka ei olisikaan paljon kokemusta paketoinnista. Paketoinnin tuotto tulee lippukunnille. Oman vuorosi voit varata www.leiriveikot.com -> linkkejä -> CM-paketointivuorolistat2013.

  Ti 6.12. klo 10.00 itsenäisyyspäivän kirkko Uskelan kirkossa. Kaikki partiolaiset ja perheet sankoin joukon mukaan. Partioasu.

  Su 18.12. klo 18.00 partiolaisten kauneimmat joululaulut Uskelan kirkossa. Kaikki partiolaiset, perheet ja ystävät tervetuloa mukaan. Kirkkoon tuodaan myös Betlehemin rauhantuli. (http://betleheminrauhantuli.blogspot.fi/) Halutessasi voit ottaa tulen omaan lyhtyysi.

  Tammikuussa viikkotoiminta alkaa viikolla 2. Tammikuussa on myös tulossa koko lippukunnan yhteinen tapahtuma Allinpäivä 31.1.


  Lähettänyt 17.11.2016 klo 6.52 Leirisiskot Salo
 • Joulukulkue Salon joulukadun avajaisissa
  JOULUINEN TERVEHDYS SALON ALUEEN PARTIOLAINEN!
  Salon joulukadun avajaiset ovat jo tuotapikaa ja meidän on aika valmistautua näyttävään joulukulkueeseen. 
  Kokoonnumme vanhaan malliin Uskelan koulun (ent. Keskustankoulu) parkkipaikalla sunnuntaina 27.11 klo 15.30 ja liitymme siitä joulukulkueeseen ja kuljemme kohti toria. Kulkueen jälkeen glögitarjoilu Salon seurakuntatalon sisäpihalla.

  Partiohuivi kaulaan, tonttulakki päähän ja lyhty matkaan ja aloittamaan joulunaikaa yhdessä isolla porukalla!  Lähettänyt 11.11.2016 klo 6.07 Leirisiskot Salo
 • Uusien partiolaisten ilmoittautuminen
  Kesää on vielä jäljellä, mutta on aika suunnata katseet syksyyn ja uuden partiovuoden käynnistämiseen. Jälleen on eri ikäkausissa suunnitteilla monenmoista mukavaa yhdessä tekemistä.
  Mukaan lippukunnan toimitaan pääset saapumalla ke 17.8.2016 klo 17:30-18:30 Salon seurakuntatalolle, osoitteessa Torikatu 6. Tällöin on uusien partiolaisten ilmoittautuminen.
  Nykyiset lippukuntalaiset jatkavat normaalisti toimintaansa omissa tutuissa ryhmissään =)
  Lähettänyt 9.8.2016 klo 4.23 Leirisiskot Salo
 • Untitled Post

  TAMMILEIRI XVI LIESKA SAUVON AHTELASSA


  Tammileiri on Lounais-Suomen Partiopiirin sudenpentujen ja seikkailijoiden piirileiri. Leirejä järjestetään joka kolmas vuosi, jolloin jokaisella sudenpennulla on mahdollisuus osallistua leirille yhden kerran. Ensimmäinen Tammileiri järjestettiin jo vuonna 1967. Vuoden 2016 Tammileiri tulee olemaan järjestyksessä jo kuudestoista. Vuoden 2016 Tammileiri järjestetään perinteikkäässä Sauvon Ahtelassa. Vuoden 2016 Tammileirin nimi on Lieska, piirin muiden tuli ja nuotioaiheisten leirinimien vuoksi. Leirin pituus on neljä päivää. Leirin aikana osallistujille on luvassa monenlaista partiotoimintaa, sillä Ahtelan leirikeskuksessa on loistavat mahdollisuudet ylläpitää ja kehittää partiotaitoja maastossa.

  Leirisiskojen sudenpenut ja seikkailijat lähtevät ensi kesänä Lounais-Suomen Partiopiirin järjestämälle Tammileirille. Leirille odotetaan n. 3000 sudenpentua ja seikkailijaa. Sauvon Ahtelassa järjestetään talkoovoimin rakennusleiri 7-8.6.2016, ja varsinainen leiri leireillään 9-12.6.2016.

  Leiri on suunnattu sudenpennuille ja seikkailijoille johtajineen, mutta myös nuoremmat lapset ovat tervetulleita leireilemään perheleiriin.

  Leirille lähdetään 9.6.2016 yhteiskuljetuksella, mutta poistuminen leiriltä tapahtuu omilla kyydeillä.

  Leirillä asustellaan teltoissa useamman lippukunnan muodastamissa alaleireissä. Leiripäivät koostuvat mm. avajaisista, toimintapisteistä, uimisesta ja koko leiri huipentuu yhteisiin päättäjäisiin, joihin on myös perheet ovat tervetulleita.

  Lomakkeella voi myös tilata leirimukin. Teräksinen Tammileiri XVI logolla varustettu muki ei sisälly leirimaksuun. Mukin hinta on 12€ ja se laskutetaan leirimaksun yhteydessä.

  Leirisiskojen Tammileiri yhteyshenkilönä toimii Heidi Vahtera heidi.vahtera@salo.fi, Mahdolliset kysymykset leiriä koskien voi esittää hänelle.

  Lähde sinäkin mukaan Lieska-leirille. Leirin ilmoittautumisaika on 25.1-6.3.2016. Lerille ilmoittaudutaan partion jäsenrekisterijärjestelmä Kuksan kautta PartioID-tunuksella. Alle 18- vuotiaan ilmoittautumisen tekee leiriläisen huoltaja omalla huoltajan PartioID-tunnuksella.

  Myös ei-partiolaiset, perheleirille tulevat lapset ja partioon tutustujat ilmoittautuvat Tammileirin nettisivuilta löytyvän Kuksa- ilmoittautumislinkin kautta. Aloitussivulta valitaan lomake, joka ei vaadi sisäänkirjatumista, eikä PartioID:tä

  Leirin ilmoittautumislinkki löytyy Tammileirin nettisivulta osoitteesta: http://tammileiri.fi/ilmoittautuminen/

  Jos omat tai huoltajan Kuksa-tunnukset ovat hukassa tai muuten tarvitset kirjautumisessa apua otathan yhteyttä HYVISSÄ AJOIN ennen viimeistä ilmoittautumispäivää lippukuntamme jäsenrekisterihoitaja Reetta Laaksoseen reetta.laaksonen78@gmail.com

  TOIVOTTAVASTI SAADAA ISO ILOINEN RYHMÄ LEIRISISKOJA LÄHTEMÄÄN ENSI KESÄNÄ LEIREILEMÄÄN SAUVON AHTELAAN 

  Lähettänyt 18.2.2016 klo 4.30 Leirisiskot Salo
 • KV-ilta 28.10.

  Lähettänyt 21.10.2015 klo 13.30 Leirisiskot Salo
Näytetään ilmoitukset 1 - 5/15. Näytä lisää »

TapahtumakalenteriAlisivut (1): Uutiset